Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Biblioteka Złoczew
(1)
Autor
Drukort Magdalena
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Czekolada
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Book&Cook)
Odkąd w XIX wieku zaczęto wyrabiać tabliczki czekolady, niezmiennie budzi ona namiętność kolejnych pokoleń łasuchów. Na bazie tego produktu lub z jego dodatkiem opracowano niezliczone receptury na rozpływające się w ustach specjały - wypieki, desery, pralinki oraz napoje. W książce znajdziesz całą gamę przepisów na czekoladowe rozkosze. Gdy urządzasz przyjęcie, upiecz klasyczny tort szwarcwaldzki. Małym łasuchom sprawisz przyjemność brownie z polewą mascarpone lub ciasteczkami czekoladowymi z orzechami. Natomiast na spotkanie z osobą bliską sercu przyrządź wyrafinowane babeczki z białej czekolady. Z kolei po spacerze w mroźny dzień rozgrzej się gorącą czekoladą z chili.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Złoczew
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej